E' If you ever loved somebody put your hands up


PEPSI ÄR KÄRLEK . <3

EMZI SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGSI, HON SKA BLOGGA VARJE DAG FRÅN OCH MED NU. TROR HON I ALLAFALL. OM INTE VI PLUGGHESTAR KOMMER IGÅNG MED DEN HÄR BLOGGEN IGEN SÅ FUNDERAR JAG PÅ ATT KÖRA PÅ EN EGEN IGEN. MEN DEN SOM LEVER FÅR SE.

SKA FIXA MIN ENGELSKA NU. HARE NAIS.


K' FREEEEEDAG !

Idag är det fredag, vilket är bra för då är det snart heeeeeelg ! Det var ungefär bara exakt det jag ville säga, adios amigos !

S' hummmmmmm..

Jag har funderat på en sak, om jag ska blogga i min gamla blogg, www.tissle.blogg.se, där jag inte bloggat sen i Mars. Eller ska jag vara kvar med mina älskade ponyhestar?

Tissle/Plugghest?





?


S' skuula

Hej min update har varit på topp! Jag är typ bästbäst på att blogga, typ. Imorgon börjar den "riktiga" skolan igen, vi har ju haft profildagar nu 2 dagar. Imorgon är det fucking spanska, hoppas isabelle inte är på ett "nu-ska-jag-fråga-Sophia-det-hon-inte-kan-dag". Vilket kan hända..

Jaja jag överlver!
Pussy

K' Ibland är livet krångligt

Ville bara upplysa er om det.

K' heeeeeeeeejsan

Sophuis den store gick precis hem mot sin lya. Vi har använt våran kreativa sida idag. Mycket bra för att utveckla våra hjärnors kapacitet. Det kan behövas en viss uppgradering av mitt så kallade minne med tanke på att det har svikit mig ett antal gånger, detta är en anledning till bristen på inlägg från min sida.

Okeeeeeeej, nu har jag använt min hjärna en aning för mycket. Måste sluta, ciao !

JAG ÄR JU TYP GAAAANSKA GULLIG

E' En mening, tre ord, tolv bokstäver, fyra vokaler & åtta konsonanter


Jag älskar dig, Niklas.  


E' Wherever I am and whatever I do, all I can think of is you


Shit alltså .. Vilken puma .. Kaisa smygfotade mig, jag var helt oförberedd, typ .. MEGARARW. Hehe , bloggfeeling gånger tusen såhär på kvällskvisten , fett najs. TYP IGEN. Mihi. Harriet gillar inte typ. Eller liksom. Ajabaja.

E' DO IT MAN, DO IT !


Hey lover , I've been longing to feel your touch.


E'


Jag älskar meningslösa randomsaker.
Jag är lite meningslös och random.
Man kan inte låta bli att gillart.
Jo, det kan man nog .
Te är gott.
Disney!


E' For you

Det osar Felicia lång väg ! Usch vad det stinker.. URKIURKURK .


E' ACHTUNG



Alla snubbar vill ju vara katt .


E' HAPPYFACEDELATMEDTRE

KAISA GLÄDJER MIG FAKTISKT LITE. HON SKA KÖPA EN PEPSI TILL MIG. ÅH MIN SNELA PONYHEST . <3

E'



JAG. ÄR. AGGRESSIV .
Jag ska gå i ide för kvällen, undvika kontakt med alla. Förutom Kaisa. Och felicia. Ni får gärna ta kontakt med mig. Jag tycker om er även när jag är aggressiv. Bajs. Trippelmerde. Kissochprutt. Jag gillar inte det här humöret. SNEPEDAMP.

Apropå ingenting,
jag vill se harry potter. Jag är även lite smått sugen på te. Jag ska köra lite yoga, hitta min inre frid, bli lite lugn. Fast nä. Så inspirerad har jag inte blivit av dagens yogatime.


SSSSSSSSSSSSSSSSSS'

Häy jag är typ bäst på att blogga, men bara typ. typtyptyp,...............
Nu är jag hos min pöike, han äter en lemomzitronecitroncitroensitruunalimoneklubba. försök gissa vad det är, kluuuuuurigt!


Snart ska jag till åland yäyäyäyäy!



mattias säger att han är världens bästa codspelare, men han ljugar så han kan baja på dig. puusssss





K' Finns det många ålar på åland ?

Idag, om typ 2 timmar, bär det av mot Åland med fotbollslaget ! Vi ska spela cup på 11-manna konstgräs inomhus, den planen är rätt knackig..

Så nu ska jag packa, packa, packa !

Får dock se hur mycket jag kan spela eftersom jag har varit sjuk..

Ha en bra helg kära medmänniskor !

Det här äcklet ska jag bo med på Åland, förövrigt tror jag bannemig att bilden är från när vi var påväg till samma ställeför lääääänge sen !


E' baJsBAjsbAAJsbAjSBaJS


EMZI ÄR BEZT PÅ ATT BLOGGA. Emzi har typ skrivit massa inlägg som hon aldrig lyckats skicka iväg. Emzi är glömskis. Emzi har tjockat sig med Soffski idag efter skolan. Emzi har för första gången på hela veckan varit lugn i skolan. Emzi är glad. Emzi har ont i huvudet. Emzi vill sova. Emzi saknar Nickepickepö. Emzi har skrivit ner massa onödig fakta. Emzi misstänker att ni inte bryr er. Emzi är snepe. Emzi är ett offer. Emzi gillar det. IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIEEEEEEEEEEEEEEEEEE

K'

Jag är hemma idag igen,och jag har insett hur sjukt tråkigt det är att bara vara hemma hela dagarna.. Det är ju skönt om man sover länge på morgonen, men jag har vaknat typ 8-9 båda dagarna sen har hela dagen gått ut på att ha tråkigt. KUL !

Imorgon ska jag iaf till skolan igen, tror jag. Det är typ bättre än att inte göra nånting iaf..

Av någon anledning går det inte att lägga in bilder på datan för tillfället, så ni får en bild från i vintras när jag och Sophia var i järvsö. Och teknisk som jag är så kan jag inte få den större heller.. BRA KARRO!


K' sjuk

Idag har jag varit hemma från skolan, och alltså knappt pratat med någon på hela dagen, så jag är lite smått uttråkad för tillfället..

Nu ska jag använda böckerna som min kära vän Sophia var genrös och tog med hem. Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR ju att plugga, så det ska bli kul.

K' DEPPDEPPDEPP (OBS, läsning kan försämra humöret)

Av någon anledning är jag på depp-humör. Alla tankar bara snurrar och jag vill bara gråta. Jag hatar den här känslan. Jag känner mig så tom, men ändå är det kaos i min hjärna. Just nu skulle jag bara vilja ha en pausknapp till hjärnan. Låta tårarna rinna utan att känna. Utan alla känslor, just nu är allt bara negativt. Jag orkar inte tänka mer. Vill bara försvinna. Ska försöka sova, det är väl det närmsta paus man kan komma.

K' hahahahaha speciell kille..


S' ÖNSKELISTA!



INGEN DIREKT ORDNING.

1. Pengar, klart man önskar sig och behöver?
2. Hotpants från Gina, världens bästa och snyggaste trosor.
3. Världens bästa mascar från max factor.
4. Sex and the city boxen.
5. En ny tv hos både mor och far.
Fast jag kommer få en hos mor det vet jag hihi.
6.
The Body Shops Body Butter, luktar galet gott och är typ bäst!


Det är va jag kom på nu som hastigast, det är ju ändå snart jul!

NEXT, fotbollsgalan + plugg..

S' hey hey hey jej jej jej

HÄY. Jag är lite måååångo faktiskt. För ovalighetes skull.

Tänkte förklara dagen med en sådär härlig punktlista:

* Måndag
* Emzi & Soffski målar mustash och glasögon med tuchpenna
* Soffski har en sexig hatt på sig hela dagen
* Emzi & Soffski jobbiga mot Siggisen
* Siggisen får pennvässning i tröjan
* Emzi & Soffski får blåbärssoppa i hela håret + kläderna
* Emzi & Soffski får en farlig och arg HeikeFröken :(
* Emzi & Soffski får torka hela golvet så blåbärssoppa försvinner
* Emzi & Soffski får ett mail till mamzen & Papzen att vi beter oss som 3 åringar
* Mamzi säger att jag är omogen och borde växa upp
* (fast hon skrattade också, trot eller ej!)


Detta är typ en typisk skoldag iallfall för mig och Emzi, och dom som kommer ivägen.. Förlåt!

K' Sorry, but I'm back !

DINGDONG NORMAL GUY IN THE HOUSE !

Jag erkänner, jag suuuuuuger på att blogga. Jag gissar att ni redan har insett det dock..

Idag är det måndag, vilket betyder ny skolvecka, vilket betyder nya läxor, vilket betyder hem och plugga, vilket betyder inget liv. KUL !

Förövrigt måste jag bara säga att jag älskar känslan av att vara helt genomblöt och ha löv i håret efter att ha halkat i äckelpäckelväder !


E' Home is when I'm alone with you



Jag älskar den här känslan .


E' I picture you in the sun, wondering, what went wrong .


Behöver jag ens påpeka min allvarliag bildbrist ?
eller att kaisa har otroligt tråkigt nu när hon är sjukis ?

Heisanhåppsan små pånyhestar. Jag har varit sådär lite lagom bajsdålig på att skriva på sistone, men det ska det bli ändring på nu i veckan. Förra veckan hade vi typ 2934823942948293482934829 prov så det var lite småjobbigt att hinna skriva också . Helgen har gått snabbt, för snabbt. Bajset herself sov hos mig i fredags, det var supermys, sen igår var jag bara hemsi för det behövde jag, första gången på typ 423492042049203423 år.

Idag har jag banne mig varit med Niklas , han är helt allmänt wunderbra , även fast han är lite småkorkad och efterbliven. Egentligen, varför upplyser jag er om mina dagar ? Det kan ju inte vara sådär överintressant för er ?PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

S' BakaBakaBakaBakaBakaBakaBakaBakaKakaKakaKakaKakaKakaKakaKakaKakaKakaKaka

Halloj!

Sitter hos min pojk. Vi ska bakaaaaaaaaaaaaaa, vi är typ bäst på att baka. Baka baka liten kaka. Oj baka . alltså baka menasde jag . Ni vet en kaka. En kakaaaaaaaaaaaa. Men det kanske inte blir någon kaka. För smeten kanske ärslut. Ingen kakaaaaaaaaaaaaa :(

S' KlippKlipp VoffVoff

Hej!

Jag kom ganska nyss hem från frissan, haha frissan vilket jävla ord. Frisören * Där jag kllippt av allt slitet skit. Det behövdes, men nu är det inte mycket hår kvar på huvet. Men hällre fräscht, oslitet och kort. Än långt och slitet. Det ser bara ovårdat ut.. Usch!

Sen direkt efter skolan gick jag hem till mina småkukar (småkusiner), nåt utryck jag och Emelie Nöörd alltid sa förut. Och var lite vovvevakt till en 11 månaders valp. Ungefär världens sötaste, jag blev typ kär, typ. Minus att den hade sylvassa tändet och att den juckade mot allt, typ mig :( hahaha..

Imorgon är det määtteprööv, wish me good luck, i promise i need it. Hmm min engelska alltså, kass. Men jag försökte iallfall!




K' fan vad många minnen..

Jag har (dum som jag är) gjort en status på Facebook där jag sa att alla som gillar ska jag skriva mitt första minne med i deras logg. Så nu sitter jag här och skriver, och tänker, och skriver, och tänker, och skriver, och..

Don't ever give up !

S' träning!

Heiiiiiii :)

Jag och karro har tränat, micket micket. Vi har sprungit 2 km och cyklat 5, sen kört lite allt möjligt. Sen har vi kört 40 "kissande hunden", ingen aning om vad det heter egentligen men de tränar rumpan. Jag har galen träningsvärk, redan. Så det kanske gjorde susen för rumpan, hoppas man. Skulle nämnligen inte skada :)

+ att jag har allmänt ont i hela kroppen.

Skola för mig imorgon, yäyä!

S' Farfar♥

Hejsan!
Farfar åkte precis, han kom över och fikade och pratade med en sjukling som mig. Han är en galet bra människa måste jag säga. Tyckte synd om mig gjorde han också. Hihi.



S' Godmorgon halv 12 på en onsdag

Hoho, idag är jag sjuuuuk.Jag har faktiskt jätteont i magen, å då tyckte pappa det var lika bra att jag stannade hemma. Det tyckte jag också. Nu sitter alla duktiga människor i min kära klass och gör  kemiprov. Medan jag sitter här. Väldigt skönt faktiskt.

Våran vecka är helt sjuk:
Måndags: Lugnt som tur var efter prao & lov
Tisdags: Matteprov
Idag (onsdag): Kemiprov
Torsdag: Engelskaprov
Fredag: Matteprov.

Och vi har en regel, max 2 prov i veckan. Verkar hållas. Jag håller på att dö. Heido.

K'

Jag är glad idag, jag vet inte varför. Nu vet ni det.


K' I'm tired of being tired

Jag är superdupermegatrött exakt precis just nu, och det värsta är att jag måste plugga kemi till provet imorgon. Jag orkar seriöst inte ! Jag håller typ på att somna överallt..

Jag har ingkentinken att skriiiiiva om så ni får ett värdelöst, uruselt, megatråkigt och och alldeles superonödigt inlägg. PÖSS !

S' @ Pöjkvän

TjenaTjena!

Jag har precis kommit hem till min älskade pojkvän, fast just nu duschar han så jag tänkte passa på att skriva ett väldigt onödigt inlägg. Så varsågod!


Du är allt bra du! Men du har dina stunder (;

K' Herre min skapare..

Kom precis hem efter att ha varit på Cirkus i stan och sett Johnossi. En helt grym kväll !
Känslan i publiken när 18 karat gold spelades.. helt sjukt.

Nu blir det sängen för mig och sen imorgon bitti, skolan. kul..



S' jej

Hello!
Första dagen avklarad i skolan, bara 4 kvar den här veckan då. Nej nu kändes det inte bra. Och tre prov också. Nej nu ska jag vara tyst!

Dagen tillbrigades med världens bästa pojkvän. Han är typ bäst, nästan lika bra som sepet själv! Bara nästan.. ellerellereller?
Jag är lite småsepe efter att ha skrivit med sepe 2 , emzi asso. Så ska nog sluta skriva. Syns imööörrrn!



Å vad jag älsar bilder på mig. Speciellt gamla fjortisbilder. Saknar verkligen mitt utseende.
Känn ironin.

E' Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå




K' mitt nyttiga liv

..ska egentligen börja imorgon, men jag har bannemig varit ganska nyttig idag också !

Jag har sprungit och gjort lite styrketjofräser.. mycet fint ord det där, tjofräs, det passar in överallt !
Sen för att fortsätta i nyttig anda åt jag sallad till middag, vad har hänt med mig.. ?

Imorgon börjar förövrigt mitt nyttiga, eller nyttigaRE, liv. Då blir det inget godis, läsk, chips m.m på vardagar.
Jag sparar allt till helgerna



K' tre veckor..

Det är bara TRE VECKOR kvar till första advent !

Min mamma berättade det idag, jag älskar advent, eller jag älskar hela december. Allt är så mysigt då med pepparkakor, alla ljus, julklappsshopping, inslagning, lucia.. mysmysmys !

SSSSSS'

KARRO SLUTA SATSA MED DIN FUCKING TRÄNING. ja känner mig dålig / hemlig

K'

Kom precis in efter att ha sprungit i 25-30 minuter, lite småstolt över mig själv faktiskt.

Nu blir det situps och lite sånt, sen: duschen !

S' hatar söndagar

Imorgon är det skola. Stackar stackars mig, bara mig är det synd om.


Idag väckte pappa mig tidigt men låg i sängen till typ halv1 å kollade på idolreprisen.
Sen kom Flacke, Emelie Franzéns pappa för er som bryr er, så kollade vi på fotboll och fika typ.
Sen jaga han mig med en jättestor spindel som han hittat i vårt hus. Paniken kom fort. Jag sprang. Fort. OCH skrek. Vissa har kul.
Nu ska jag inte göra så mycket, typ sova jag är galet trött.


Jag ryser och det kliar på hela jävla kroppen!

E'




Hm .. Är jag skräckinjagande på något sätt på morgonen .. ? Jag börjar nästan misstänka det .

Har sovit som ett megabajs inatt, min mage har gjort så förjefflans ont. Jag tror jag fått något i mig, JOBBIGT LÄGE. Men jag ska banne mig ta och bli frisk tills imorrn, för då blir det JOHNOSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !

K' JOHNOSSI

Idag har jag gjort en STOR upptäckt. Det är imorgon jag ska se Johnossi på Circus i Stockholm ! Gissa hur glad jag blev när jag kom på det !

Hade jag vetat hur man gjorde hade jag lagt in en av deras låtar här, men mina tekniska kunskaper är inte dom bästa så jag har no idea hur man gör..


E' Ytterst nödvändig fakta om F E L I C I A

Felicia har somnat. Felicia är trött. Felicia andas jättehögt. Felicias mage låter roligt. Felicia är världens konstigaste sak. Felicia ser bölder på folk. Felicia är en galet bra människa. Emzi älskar Felicia. HEIDO.

K' oh hell no !

Jag har precis insett att skolan snart börjar igen så nu är jag lite halvt deprimerad. INTE KUL ALLS !

Ikväll blev en lugn kväll hos Micke med lite folk. Och dagen har spenderats med min kära kompanjon och medmänniska Sopha, myspys.

Nu ska jjag ögra någonting otroligt värt, jag vet dock inte vad..


Jag älskar dig !


S' Grym fördelsedagspresent

Nu är det så att en av mina små söta kusiner bli stor idag (eller igår), fyller 6 år. Grattisgrattisgrattis!
Men nu är det så att den lilla bortskämda ungen har fått en vovvsing i födelsedagspresent. Avundsjuk? Nej inte alls.




Tjabo ska den här lilla gullsaken heta! :)

S' Hemma efter en lugn kväll.

HejsanHoppsan!

Nu har jag kommit hem, några va hemma hos mycket. Det var lugnt och bra. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitte på, kanske sova..

Jag kan passa på att säga att jag älskar min pojkvän väldigt mycket.

E'


Jag och felicia sitter och diskuterar hur vår tatuering ska se ut , vad tycks ? Det flickebarnet ska sova hos mig ikväll , det blir najs. Vi ska pallra våra arslen till kyrkan och tända ljus tror vi.

E'


Halvsover. Det är nais. Godnatt lite halvt folket !

SK' SåKallade SyKvast

Försökte komma på ihopsatta ord på S&K , bidde lite svårt eftersom K är en sån ful bokstav.. Suck å stön -.-

Nu sitter vi här å har de bra en fredagskväll. Vi vet inte vad som komma skall. Men lär bli spännade.
Nu ska jag inte säga mer och puss å godnatt för er som hade lusten till att ta en tupplur.



Tom Petty- Free Falling

GrymT!

E' BAJSBAJSBAJSBAJS . BAAAAAAAAJS


Ehm .. Hej.
OC är nais. Niklas har mensvärk. Kaisa är seg på att ringa. Felicia är ett bajs. Min syster är bra. Vetekuddar är helt awesome. HEIDO.

K'

Nu har jag kommit hem efter att ha sovit hos Alice med henne och Emelie. Trevligttrevligt.
Jag har inte bloggat på ett tag, jag skyller på att jag inte har varit hemma sen i onsdags, tur att dom andra plugghestarna är så duktiga när jag felar !

Dagen ska spenderas med läxböckerna, jag har saknat dom ! ..eller ?
Kvällen är fortfarande ett mysterium.


S' lite sådär lagom pigg tjej, typ.

Jag är typ pigg. eller näe jag är jättetrött. Min pappa fick för sig att jag tydligen skulle väckas kl 9 imorse. Så då ringer han och är jäääääääääääävligt dryg. Så jag har inte kunnat somna om. suck å stön.
Kvällen tillbringades med min älskling, myselimys. Jag ska träffa honom idag också :)

Jag fick en idé att jag ska baka scones eller hur det stavas till frukost. Så let's start! BYEEEEE!



E' People walk a tight rope on a razors edge



Bajsbajs. Hejhej. TJENIS.
Idag har jag gjort flertal tappra försök till att plugga. Det slutade med en känsla av hopplöshet och en ångestfylld emma inför proven.  Sen har jag träffat någon skum sak, tror han heter Niklas ? Och sen någon ännu skummare sak som jag har för mig kallades kaisa, fast jag är banne mig inte hundra på det ! Kul emma, jävligt kul.. Humorn är på topp för hela slanten ! Fast nä. MEN HARE GÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT .

S' Ajuste!


Ajuste, jag har fått lite nya grejer *happyface* Tänkte visa er!


Marinblå boomerangjacka 4499:- + pälskant till luvan 399 eller 499:- kommer inte ihåg.



Bear paw heter märket. Ungefär som uggs. Kostar 1000:-



Min mami är allt bra sneeeeeeeeeeel <3


Puss / Sophia!

S'

Sur mjölk och brun banan till frukost. Jag typ älskar den här dan

s

trött på allt

S'OPHIA

HÄY!
Nu har lilla jag vaknaaaat. Eller rättare sagt, min mobil har väckt mig.
På en skala från 1-10 är mitt humör ungefär lågt. Behöver inte säga mer. Men jag trivs med det. Känner mig ganska besviken faktiskt, det är därför.
Tur att jag och min älskade plugghest Karro ska till täbbelitäbban idag då, hon är nästan den ända som kan vända mitt humör från dåligt till bra. Tack för att jag har dig vännen :)

Nu ska jag duscha å fixa till mig lite så folk kanske vågar titta på mig.


Saknar Mallorca, KOLLA HUR BRUN JAG VAR DÅ. Efter 1 mindre än en vecka.

E' It's like the world just won't stop smiling


Sitter och steker med min ansiktsmask. Jag är cool , jag vet. Ikväll ska jag på bio med lite folk. Det blir läskigt, paranormal activity föfan !


S' Fammo Faffa

Nu sitteer jag hos Farmor & Farfar och har det bra. Just nu hjälper jag Farmor att skriva ut massa bilder åså.
Idag har Farfar skjutit lite hjortar så jag har fått typ fixa hjärta, Lever och Tunga på nåt sätt. Som man sen ska äta.. Mums..?
Viktig information!
Kommer hem ikväll och skriver mer då. Puss

K' don't look at me and act like your blind

Heeeeeejsan ! Jag har absolut nada att skriva om så jag känner att det här kommer bli ett otroligt värt inlägg.

En dag som denna ska jag fixa lite med en grej här hemma och sen ikväll blir det Paranormal Activity 2 med några, jag är inte säker på vilka som kan så bäst att inte säga någon.
Sen ska jag hem till Slemmisen och sova där, det kommer bli mys på hög nivå !

Jag börjar redan få lite smått panik över bion, efter att jag hade sett första filmen vågade jag inte vara mer än 1 meter ifrån Emma, jag var så sjukt rädd, det var HEMSKT !
(men dom som känner mig är väl inte förvånade, jag är inte direkt den modigaste jag känner..)

OJ, vad jag är söt ! (Observera ironin)

E' If you were a wink, I'll be a nod


Fick världens mysigaste uppvaknande nyss.
Frukost på sängen, pappa som tog med sig totte till jobbet, dragit in tvn i mitt rum, hämtat lite filmer. Fast nää. Vaknade upp av en mardröm där jag skulle bli mördad, när jag precis höll på att somna kom el nordstrand in och skrek och var på bråkhumör och släppte in äckelhunden som hoppade upp i min säng och förorenade , och jag såg ingen skymt av någon tv eller filmer!

Så nu kan jag inte somna om, poor thing, poor me. Ska försöka avlägsna mig från mitt täcke, men det kommer aldrig gå. Pappa öppnade mitt fönster bara för att jävlas, så det är iskallt i mitt rum. 


E' We'll sing through the day


Allt är helt awesome.
Totalt megasuperbra. Det är jetenais. Typ superwiewienais. Mitt välmående är otroligt viktig information för er, så jag vet att ni bryr er. Innerst inne.

Jag älskar mitt bajs och mitt skabb. Jag tror ni båda vet vilka ni är, men för att ge er en vink, den ena börjar på kaisa och den andra på felicia. Mer säger jag inte .

K' hejjaghartråkigt

Jag sitter just exakt precis nu och väntar på att Emelie och Alice ska dyla upp, vet dock inte när det händer..

Kvällen lär bli lugn, några kommer hit och vi ska typ ta det lugnt i min källare, min familj är ju heeeeeeemma.

JAGORKARINTESKRIVAMERNU, känner starkt att det var många som tyckte att det var väldigt intressant fakta.


E' Känslan är utan gränser .


HEJHEJHEJ. NÖDVÄNDIGTNÖDVÄNDIGTNÖDVÄNDIGT INLÄGG. NUNUNU SKA JAG TILL CENTRUMCENTRUMCENTRUM. HEJDÅHEJDÅHEJDÅ.


S' När jag minst får

Jag saknar dig. Varför? Jag borde inte sakna dig, och ännu mindre ska jag göra det. Jag har börjat om för länge sedan. Ändå finns du med hela tiden. Och det ska du inte göra. Du är ska vara borta, låångt borta. Inte finnas kvar.
Och det finns ingen chans att de ska bli som jag tänker, det går bara inte. Även fast jag faktiskt vill. 
Fast jag vet att det är fel, helt jävla fel.
Allting påminner om dig, alla minnen kommer tillbaka. Och det vill jag inte. Det gör mig osäker, osäker på mitt liv nu. Det kanske inte skulle blivit som det blivit. Inte vet jag. Isåfall är det mitt fel. Det gör mig ännu mer osäker. Jag saknar den tiden, fast ändå inte. Mitt liv vore helt perfekt om inte du var där och störde mig hela tiden. Även fast jag vet att det är mitt egna fel.


K' som i konstig knasig & korkad

Jag har precis suttit och gråtit till något program på TV, som man antagligen inte borde gråtit till.. förvånande att det är just jag.

Dagen ska spenderas med Emma, en saknad liten bajskorv som jag inte har träffat sen i torsdags. Så det ska bli mycket trevligt att träffa äcklet igen !


Det var ju iaf ett bra försök till ett hjärta

E' It's a little bit funny, this feeling inside


Två saknade bajshögar, det där.

Har precis vaknat, det är naisnaisnais att sova längelilänge, jag gillare tusen gånger om ! Nu ska jag bli feting fresch ba' jaaaa , och mova mitt feta arsle in i le dusch.

S' BaCk To DaD

HOLLLLAAAAA!

Här sitter jag framför min bästa vän i morgonrock och njuter av att jag fått sova ut första dagen på länge, igår var det uppgång 06.00 men jag gillare!

Idag ska jag senare till min käre Far, jag har saknat honom efter 2 veckor. Så de ska bli töppän!

Nu fick ni veta lite lagom onödig fakta. Intressant va?
Nu ska ja dööööööscha! Ännu mer intressant?


Den är bilden är faktiskt exakt 2 år gammal, då jag och Ämälä var i Åre. Det är något jag saknar!


E' When I'm down, can you pick me up ?


Bara jag som märkt min dyrkan för svartvita bilder .. ?

Nu kommer ni ba' WOOOOW, VAD GÖR HON UPPE KLOCKAN SJU PÅ ETT LOV ( om ni nu kollar när inlägget postades) ? Hehe, hon , det vill säga EMZIII, det vill säga MOIII, testade på att tidsinställa ett inlägg. Emzi vill vara som alla andra, jeffla tönt .

Om cirkus åtta timmar kommer jag sitta hos en sjukgymnast i trosor och bh. Fett taggad. Om cirkus åttski och en halvski timski kommer jag träffa karolajn . Saknar jävel det där äcklet. Fast nää. <3 . Nu vet ni det där. Lite smått onödigt, men om ni gräver djupt inom er kommer ni inse att ni faktiskt bryr er. Inget fast nä på den.

E'


Tänkte demonstrera för er hur man ser ut när man njuter riktigt mycket av en italiensk Mcdonaldssallad. Ta en titt på karro. Tada. Njutning på hög nivå.

Okej, nu är det hårhandskarna som gäller, från och med nu ska min uppdatering bli helt totalt exemplarisk ! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH, lycka till typ.. ? Bajsbajs, hejhej.

Todaysiday har jag varit med nickepickepö och  bajsfelicia, det var chillgrill, najsnajs. När jag och bajsfelicia promenixade såg vi ett stjärnfall. Då kände vi oss betydelsefulla för en stund. Och en aning stolta. Det var nämligen vårat första, se på fan.

Det var nog banne mig allt för mig , WAKAWAKA, PEACEOUT, HARE GÖTT, TJINGGGGGGGGGGGGGGGGG.

S' Mondaynight

Nu är allt som vanligt igen efter 4 dagarns, aa kaos ungefär. Vi har ungefär varit på 100 stället. Men nu sitter jag hemma vid min gamla älskade dator. Känns tryggt!
Det blev inte mycket promenad för mig och Karro, vi gick bara lite grann, sen gick vi hem till henne och aa eller jag vet inte riktigt vad vi gjorde menmen.

Imorgon ka jag äntligen få träffa min älskling, honom har jag saknat väldigt mycket. Så det ska bli skönt.

Nu ska jag lägga mig i min stooooora skööööna säng och sova lääääänge imorgon!

Detta är jag och min smidighet. Och äcklet är ju med också men hon räknas inte. Ser ni ungefär hur mosat och ajit mitt huvud blir. Jag ♥ Smidighet


Godnatt.

K' Trallalalaalalalalalalllaalaalaalalallala

Heeeeeeeeeeeeeejpååååååååååååeeeeeeeeeeeeeeer !

Jag har precis varit med min kära vän Sophia, vi har ju varit så lite med varandra sista tiden så det var kul att träffa henne igen..

Anyway, tjag tänkte att ni skulle få en otroligt charmig bild på mig och äcklet från tyskland:


MYCKET BRA KVALITET !

S' Tyrre

Nu har jag kommit hem från Tyskland, Tivoli, Äckliga Tyskar, Rörigt Ullared, Pommesfrites och ja typ 100 saker till.

Helgen har varit GRYM med Karolin, OJ va roligt vi har haft.

Mu ska jag röra på mitt feta ass och gå en promenad med Karro, för jag har saknat henne sååååååå mycket dom här 10 minuterna.

Skriver mer sen. Pusselipiss

K' (den ni tror det är, muhahahahhaah)

I'm back ! Ni blev tyvärr inte av med mig den här gången heller.. bad for you !

Den här helgen har varit perfekt, på alla sätt och vis. Den har spenderats med världens bästa Sophia, och det har hänt micket roliga saker. AWESOME !

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se. Bilder kommer nog senare !

RSS 2.0