K' Gransnäs here I come !

Jag ska packaaaaaa nu, kulkul när man är trött och helst bara vill sova.. Men det ska bli kul i helgen iaf ! Jag ska på kick-off på Gransäs med SKU, kristen som jag är.. Alltså kommer jag inte kunna blogga i helgen.

Jag hinner inte skriva mer, eller jo, jag hinner klaga lite på att mina tänder gör oooooont och att jag knappt har kunnat äta senaste dagarna.. SÅ, nu var det sagt så nu ska jag packa på, hejdå och ha en bra helg !


Haha redan som liten visade jag min tjocka sida !


E'



Min mail älskar facebookbråk <3333333333333333333333333333333 De här mejlen fick jag inom loppet av ungefär en kvar, scooooooooooore !

K' Varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik ?

Vad ska jag göra nu? Vad ska jag göra nu? Vad ska jag göra nu? Vad gör jag nu?

Jag vet icke vad jag ska göra, men det låter ju som en bra idé att plugga och kolla på Idol om 20 minuter.

Idag har jag varit med Emmaslemma, Sophia var med lite kort i början. Vi har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och insett hur skönt det är att vårat biologiprov är över !

Denna lilla flicka gav inspiration för den första raden i detta inlägg!

K' Farväl älskade huggtand !

Idag fick jag tandställning om det finns någon som har missat det. Jag har insett att min så kallade huggtand kommer försvinna nu.. För alla er som inte vet vad det är så har jag en tand som sitter över alla andra tänder men den syns bara när jag skrattar. Jaja, nog om min tand..

Nu sk ajag iaf snart gå och lägga mig, hela eftermiddagen gick åt till att plugga, ändå lärde jag mig inget för jag kollade på TV samtidigt -.-

Godnatt !

E'



Behöver jag ens säga att jag inte blev bra någonstans på vårt skolfoto ? Det ser inte ut som jag :O

K' Idag får jag räls, någon som vill åka tåg ?

Jaha idag är dagen jag ska få tandställning. Känns inte alls bra faktiskt, men jag får ju iaf fina tänder sen !

Om tjugo minuter ska jag gå till skolan, så jag har faktiskt tid att blogga. Men jag orkar iofs ändå inte skriva mer, så hejdå !


Jag ska ju dock bara få där uppe i början.

E' killing me softly ..

Jag skjuter mig hellre i tån än fortsätter plugga. Tyvärr kan man inte få som man vill . Måste plugga vidare. HELP ME.


K' NO IN MY HEART

För att leva upp till vårat bloggnamn ska jag nu ta och plocka fram skolböckerna och plugga, ha det bra !


S' !?

Jag är en person som aldrig grinar. eller väldigt sällan iallfall. Jag vill inte visa mig svag, och när jag bölar känner jag mig svag. Och på sista tiden, jag vet fan inte vad osm hänt med mig. Det känns som om jag grinar hela jävla tiden, utan att riktigt veta varför. Men natten fredag-lördag. Herregud, inga tårar kvar!
Imorgon, ny vecka. Dvs. förändring. Jag är inte person som ska sitta och böla, och framförallt inte sitta och skriva om det. Så det är bäst att jag slutar, och på samma gång säger jag godnatt.

K' pluggeliplugg

Jag orkar seriöst inte plugga mer, jag har gått igenom ungefär hälften av biologin som jag har prov på på onsdag. Känns bra !

Sista inlägget för dagen och jag säger godnatt med en bild med mycket bra kvalitet, en mycket charmig osminkad tjej som gör en mycket charmig min och med ett mycket fint vågigt (?) hår ..eller?
Here you have !




K'

Okej nu är jag tillbaka här på bloggen igen. Jag har helt glömt/ inte orkat att blogga senaste dagarna. Förlåt för det om det finns någon där ute som bryr sig.

Idag har jag spelat match. Det blev 0-0 mot BP, vilket var bra med tanke på att vi var 12 spelare och hade ingen målvakt.

Aja, resten av dagen ska spenderas tillsammans med mina älskade (eller?) skolböcker. JIPPIE, JÄTTEKUL !

Ha det bra !


En mycker charmig bild på när jag pluggade för läääääääänge sen !

OMGGGGGGGGGGG


Herregud. Kolla den här bilden. Den är på mig för 2,5 halvt år sedan. Kolla mina armar och ben. Men jag vet att jag alltid har varit extremt smal tills 1 år tillbaka. Då jag började äta mycket. Men jag tänker aldrig bli större än vad jag är. Skulle aldrig trivas som tjock. Men på den här bilden tyckte jag inte att jag var smal. Nu tycker jag att jag ser ut som ett skelett på denna bild. Men nu idag tycker jag inte att jag är tjock. Men inte alls smalsmal. Jag skulle vilja väga mindre än vad jag gör, på riktigt. Och det säger jag inte för att folk ska säga "sluta du är så jävla smal" "kolla på mig jag är 1000 gånger tjockare", Utan för att det är det jag tycker. Men som på bilden skulle jag inte vilja se ut.

Måste påstå att bilden i sig är väldigt charmig förövrigt.


S' Det vet du

Jag tänker på dig älskling.


E' You come and go


Jag känner att det är karro som står för uppdateringen, får nästan lite dåligt samvete. Eller ?

Har varit med sofia , cornelia och alice, vi var och fikade och sen drog jag och alice hem till cornelia och kollade på Beck och bara pratade, det var myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys med många y:n.

Ikväll skulle jag ha varit med lite folk men jag ska ha myskväll med min syster så jag kunde inte, men det gör icke mig något. Förövrigt har jag insett hur mycket jag missbrukar ordet mys ? Mys. PUSS .

She's an as-kisser


(
gammal på mig och sofia )

Hejjagärhungrignuvetnidet. Inget bloggande igår, hade icke lust, hade inget att berätta. Jag träffade sophia och karro en stund , sen åkte jag och kollade på vår match och sen hade jag och kaisa myskväll.

Nu ska jag bajsplugga hela eftermiddagen och sen bär det av till biscotti med sofiaaaaaaaaa . PUUUUUUUUUUUUSS

S'

Nu skanjag ner till frisöeren och göra en håruppsättning, jag ska ju på en satsarfest för 100 pers som min farmor och farfar har fixat på ett slått typ. Det ska väl bli kul. Fast jag är fortfarande orólig. Kul då att jag inte kan använda min mobil på hela dagen då..

ingen bild, tyvärr..

S'

Kvällen började lyckat igår, vi vann serien och ska spela i elit nästaa säsong. Fifan va bra vi var! Och tvål överallt..
Sen åkte jag och Karro till Bällsta för att träffa massa tjejor. Det var myselimys!

Sen vet jag inte, jag har inte sovit något på typ hela natten. Har bara varit superorolig.

Åherregud!


E' Look me in the eyes

Gick hem från skolan idag, hade migrän :( Fast det är sjukt skönt egentligen, imoorn har vi studiedag så det är tekniskt sett fredag för mig idag ! Och s slipper jag vår längsta skoldag idag också, vi skulle ha gått till fyra. YÄÄÄÄY.

E'



Soffipropp est très surpuppig, men jag älskar henne ändå. Tönt, jag vet att du älskar plugghest .

E'


Jag känner mig så speciell. Eller ?

Brist på bilder liksom. Min kameraaaaaaa is back in business be te dblwe. najsnajsarenajsigast. Hehe, jag är sådär övercp just nu , för jag är khlad ! Vart är kaisa när jag behöver henne ?

S' ?

Kul att folk bloggar när man har ett trippelblogg, kanske ska börja blogga ensam..?

S' Karroplugg

HEEEEEEEJ

Idag har jag pluggat och bakat hela dagen med karro. Vi tog en bakpaus i allt pluggande. Gjorde samma kakor som igår, hehe. Och dom är också slut nu..

Sen kollade vi på idol, och berg flyttar in.
kulkululukkululu

S' Säger godnatt med gamlaaaaa bilder!


Klicka på bilderna så blir dom stora!

Varsågoda, 10 bilder på Mattias och Jimmy för ett tag sen. Oj vad jag skrattar!


K' My back is back !

Yääääääy, min rygg mår faktiskt mycket bättre ! Jag var på massage idag igen, och jag har faktiskt märkt skillnad på min rygg den senaste tiden. Nu kan jag typ spela en match utan att behöve byta för att jag har så ont i ryggen ! MICKET BRA !


Apropå ingenting kommer det en bild på min köttatande hund, visst ser han farlig ut ?

S' ojoj










Mor min var fotograf!

Sexigare bilder får man leta efter! Togs för ungefär 2 år sedan!


S' Hej jag älskar min braiga uppdatering

Hej bajs :)

Jag sitter framför datorn och käkar m&m's och lyssanr på grym musik med en turban på huvudet. För jag kom precis ur duschen, eller nej förresten det är min vanliga style när jag har bad hairday!

Idag åkte jag till mor min, mysigt mysigt!

Imoron ska vi ha nån spanska grej, fattar inte riktigt. Typ redovisning? Jag har kikat lite på den men förstod inte riktígt. Men jag gjorde det jag kunde.

Som ni har sett har jag och Emzi pluggat PÅ RIKTIGT! Har nog aldrig hänt tidigare.. 

Jag måste säga en sak, Jag och Emzi är på cphumör istortsätt hela tiden, så jag är så seriös nu också typ. Efter 10 min hos min mor frågade hon vad pappa hade gjort med mig? Men jag har bara varit lite mycket med emziiii :))))

Å va långt inlägg..



Söt tjej från i vintras med 4 ögon. Å herregud vad jag saknar mitt hår! Vet inte vad jag ska göra!!

E' Heeeeeeeeey macarena



Jag och sophia har varit väldigt duktiga idag efter skolan,
vi har faktiskt pluggat, PÅ RIKTIGT ! Nu har jag bara fördjupning kvar i matten sen är jag donedonedone, me likeyyyy.
Efter vår starka plugginsats åkte vi till IP och såg vår match med massa folk, jag börjar känna igen vårt lag nu, två förluster i rad, that's the spirit !

K'

NEEEEEEEEJ ! Ikväll ska jag spela div. 3 match, och det kommer komma massa folk som ska kolla. Jag kommer inte kunna spela (eftersom jag inte kan göra det när folk är där) och jag kommer skämma ut mig. Men förutom det känns det underbart ! (Med andra ord suger det)

Så alla ni som tänkte kolla på matchen: jag tycker att ni bör ändra era planer och hitta på något roligare !

Det var allt för mig, och ha en fortsatt trevlig dag !


 

E' HÄY

Nu blir det sömn för hela slanten ! Mina inlägg har ju bara rasat in på kvällen ? Synd att jag inte kan säga det samma om de andras.. :O

SVERIGEDEMOKRATERNA KOM TYP IN I RIKSDAGEN BTW ? CHOCKAD .

E'


S' good night.................

Nu ska lilla jag sova, eller lägga mig i sängen iallfall. Och sova snart.
Jag har pratat med min älskling i telefon läänge. För er som vill veta det. Varsågoda.

Imorgon är det skola, 08.00 Matematik! Yippie!

Godnatt.

E' It's not always easy


Jag vet att jag tjatar om min soffa ,
men helt seriöst, jag dör för den ! Jag och karro spenderade hela dagen i den, bokstavligt talat HELA dagen, och var befinner jag mig nu , om inte , i soffan ? Kärlek !

K' Hoooome

Jag är hemma igen efter en myyyyyyyys dag med min kära vän Emma. Vi har kollat på film och allmänt slppat. Det var micket skönt.

Jag ska snart ut och gå med min lilla vovve, inte jättekul, men tänk positivt: jag får röra på fläsket !


En bild på mig och dom fina flickebarnen, Sophia, Kaisa och Emma.

E' I min ensamhet


Nu har karolajnen övergett mig
, så jag sitter och kollar på något otroligt meningslöst program på trean men jag har alltid varit svag för såna prograaaaam . Ska alldeles strax hoppa in i le dusch och göra mig très fräsch , mucho nais.  

S'

Håller helt klart med Emma å Karro, supernygg pojke dedär! I inlägget under!

Just nu gör jag istortsätt ingenting, borde plugga espanol, men orkar inte. Får bli imorgon..

Jätte onödigt inlägg................................................................................................................

EK' ORRE



Vi bryr oss icke ett dugg om att denna pojke inte kan sjunga, HAN ÄR SÅ FORBANNAAAAAAAAAAAAT SNIGG !

S' Svar på kommentar





Svar: Lika bra att jag själv svarar, eftersom det är ju jag på bilden, hehe.
Jo jag sitter och kissar, få fort jag bara kan för det kommer bilar. Väldigt attraherande bild måste jag säga!

Och tack för att du gillar våran blogg! :)

S' Hemmaaaaaaa

Shulululullulululululuilulululuilulu!
Första inlägget för idag!

Min dag började med att jag och min Far åkte till täby centrum och shoppade. Eller jag shoppa, och han betala ;). Han är allt bra han. Sen åkte vi in till stan och kollade på lite saker, och träffa lite folk. Trevlish.

På den här datorn fungerar det inte att lägga in mina bilder från kameran, så ni får se från hemsidan. Som igår.


(Som vanligt, snyggare på, och klacken är silvrig.)
Dessa supernygga skor köpte jag från dinsko 499:-

Sen köpte jag också en snuuugg BH och strumpbyxor.

Puuuuusssar

EK' OLLON

Okej, innan vi börjar skriva .. FAN VAD SNYGG SOPHIAS KLÄNNING VAR ! ¨Sådär, nu var det ute ur världen .
Vi sitter chillelichillar med varandelivandra. Vi är trötta och lite smått snepe. Nu vet ni det . Kvällen var braa. PUSSHEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.


S' Huvudstaden med Farmor

Nu har jag precis kommit hem från ett väldigt regnignt Stockholm med min älskade Farmor. Det finns ingen roligare människa på denna jord, än min Farmor.

Farmor och Farfar ska ha en fest nästa lördag, då 100 personer kommer komma. Killarna ska liksom ha smoking, så man ska vara väldigt finklädd. Så Jag köpte en klänning och en kavaj, Imorgon ska jag åka med pappa och köpa skor, en BH som passar till klänningen och strumpbyxor.

Detta kom jag hem med:


(Mycket snyggare på)
Klänning från Karen Millen 2699:-

Sen en sjukt snygg kavaj från HM, finns tyvärr inte på deras hemsida. Den kostade bara 199:- iallfall!


Nu väntar jag på Mattias som ska komma vilken sekund som helst!

Pussss!!

K' Icke bra..

Idag spelade vi match, hade vi spelat lika eller vunnit hade vi varit klara serievinnare. Men icke, vi förlorade med 1-0..

Ikväll ska jag sova hos Emma, på kvällen ska vi antagligen träffa lite folk men inget är bestämt än. Hoppas vi får ihop några iaf !

Nej nu ska jag planera vidare. Take care !


Bild från förra helgen !

E' Sometimes you have to walk away


Hej. Hejsan. Tja. Tjabba. Tjenare. HÄÄÄÄY.
Busemma bloggade icke igår. Tillbaka till gamla vanor, vi gillar't. Jag vaknade imorse av attt mikaäla och kaisa väckte mig, så jag har varit uppe i ngra timmar nu.
Igår var jag med karro, sophia och kaisa, det var mysigt , vi låg och tjockade oss i karros tv-rum och hade det allmänt braaaaaa .
Nu ska jag städelistäda mitt vardagsrum, skjut mig i tån. Sen måste jag följa med mami och rösta , eftersom vår svenskalärare tycker att det är ovanligt viktigt att se det ?


S' Freeeeedag

Åh äntligen fredag! Bästa dagen i veckan, alla gånger!
Mitt humör under dagen har väl varit sådär, men orkar inte vara sur. Så det blir väl allt bättre.
Kvällens planer är att jag först ska hem till Karro med Emma å Kaisa, vet inte riktigt vad vi ska göra. Sen ska jag bara ha myskväll med min älskling.

Aja, nu ska jag stäääda :))))))))))))



K' godnatt världen !

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng (som förövrigt ser ovanligt mysig ut) och försöka kolla igenom lite till min och Sophias SO redovisning imorgon. Men jag lär nog somna..

Jag vill säga förlåt till en underbar person. Hon vet säkert vem det är om hon läser det här. Ikväll höll det nämligen på att inte bli så bra stämning mellan oss, men allt är löst, vilket är otroligt skönt.
Du som känner dig träffad, förlåt !


Såhär ser jag ut just nu ! Redo för bedtime ..eller ?


S' Treeeeenat

Kom nyss hem från träningen! Konditionen är på topp..
Nej nbu är klockan 22.00, nu ska jag se kaisabajsa på nyheterna! :D

Pöss

S' Jo faktiskt, jag har ett liv

Hej jag heter Sophia Lovén och jag är 15 år gammal, jag bor i Vallentna, vilket jag gjort hela mitt liv. Karolin löfvenborg är en knasboll därför att hon är knasig OCH spelar fotboll. Om om man är lite finurlig med spridda tanskar kan man få ihop dessa två ord till KNASBOLL.
På lördag, vikket är om två dagar kommer vi att ha en fotbollsmatch, mot bollsta näs eller bålsta näs, vet icke hur det stavas. Men hur som helst ska vi möta dem, OCH vinna! För att om vi inte vinner tänker jag bajsa ner HEELA planen med alvedonkiss, med en slags tandkräm, faktiskt sensodyn, om jag ska vara helt korrekt. Så bäst atyt vi vinner, för annars har jag att göra hela långa jävla dagen.
Imorgon är det fredag, vilket betyder helg. Fast innan klockan 18.00 ska jag göra rent toaletten. Eller toaletterna, om jag ska vara korrekt till 100 %. För att det är fult att ljuga plus att man får både en lånng och stor näsa och även en svart tunga. Och vem vill ha det liksom. Ja, inte vet jag. Men något som är säkert är att jag inte är speciellt sugen på det. SÅ TOALETTERNA!
Idag tog vi skolfoto, och jag skrattade så kopiöst att jag fick dubbelhaka, Sexigirl.
Yäääääh. Kramp i armen!
Adios.


Detta har jag precis skrivit på ett block, för jag har det så roligt hemma hos Karro.

Värt att läsa!

E'


Jimmy Eat World- Hear You me


E' Sigh no more, no more


Alltid lika roligt .
Pluggar So.
Pluggar Matte. Pluggar biologi. Jag tycker om att ha läxor. Mycket. Kanske bara lite. Eller ingenting alls. Jag är pmsig också. Vilket är totalt ologiskt eftersom jag inte borde vara pmsig . Och så orkar jag inte vissa människor. De kan gå och bajsa på sig. Positiv tjej .


SK' Knulla dig själv

Jag (Karrooo) och Sophia kom precis hem,, och nu måste vi plugga massor. Vi har två redovisningar imorgon, plus läxor.. BAAAAAJS !

Ha det bra allesammans, och kom ihåg att vara duktiga och gör era läxor !


E' Sleepytime



Nu ska jag lyfta på min rumpa och sova , sängen kallar ! Men vi hörs imorrn, jag ska typ plugga hela dagen efter skolan .. Happyface. Eller ?

S' Naaaaaattttii!

Muuuuuu nu ska jag hoppa i sängen!
Sov sööööött babes!

K' KLÄÄÄÄÄÄÄÄDER ?

Imorgon är det skolfoto och jag har no idea vad jag ska ha på mig. Känns bra..

Jag måste också öva på min och Sophias SO redovisning, samtidigt som jag är jättetrött och vill sova. Jag tror jag har ett litet problem..

Just nu sitter jag iaf och lyssnar på Johnossi, jag är redan taggad till 1000 på deras konsert 8/11. Biljetter är bokade !



E' I don't know what you've done to me



heisanhoppsanilingonskogen. Sophia skällde nyss lite på mig för att jag inte bloggar, föllåt. Sitter och skriver lite om vänsterpartiet , det är kul (?) . 

S' SKOLFOTO

Tomorrow skolfoto!
Och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig, känns sådär. De bidde inge emo, lärarna ville typ inte det, eller jag vet inte nåt sånt iallfall. Så jag blir vanlig imorgon, jag som va taggad till tusen!

Det lär väl bli jeans med något ovantill, kan man iallfall hoppas.. eller?

Idag har jag varit med min bebis hela dagen, å vad jag älskar honom. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, så  jag kanske ser någolunda ut imorgon..



sexsmexig bild på mig från Gransnäs!


PÖÖÖÖÖSS!

S' hej sköldpadda

Heeeey Coolingar!

Just nu håller jag på att göra rent mina sköldpaddsburar, och typ imorgon ska det i ny sand och jort och växter. Det bli toppen!
För er som inte vet så har jag 4 st sköldpaddor, två av dem är ryska sköldpaddor. Igor & Olga, den är ganska små kanske 15 cm och dom är iallfall 14 år. Sen har jag två STORA sköldpaddor, leopardsköldpaddor. Dom heter Benny & Bettan och är kanske 40 cm och väger 5-6 kg. Och dom är 16 år gamla.

Benny är så rolig, om han är på andra sidan rummet så ropar jag på honom då kommer han och börjar klättra upp på mitt ben för han vill sitta i knät! Här behövs ingen kelig hund inte, utan Benny räcker gått och väl!


Bettan till vänster, Benny till höger.

Här är bilder på dom stora sköldpaddorna, för antagligen några år sedan. För de ser väldigt små ut!

E' Regardez-moi







Hehe ..

Sitter och gör ingenting vid datorn, ska snart börja skriva på min debattartikel . Precis som karolajnen, var jag sjuk idag , det var lite småskönt sådär.
Nu sitter jag och karro  och skriver på faceboooooooooook, och jag råkade skriva det ovanför. Bara vi som totalmissuppfattade det där ? Nu har vi gått över till att skriva på franska / tyska , ganska sådär jätteförvirrande ..

(OBS ; VARNING FÖR SKRYT) jag och Sophia är sådär översmarta, så vi fick MVGGGGGGGGGGGGGGGG på vr matteredovisning. Vi är då allt för bra .


K'

Idag har jag varit hemma från skolan för när jag aknade mådde jag illa och hade ont i huvudet. Nu mår jag inte så illa längre men huvudvärken finns kvar.

Så jag har spenderat dagen i soffan. Jag såg Björnbröder. Jag älskar den filmen ! Framför allt älgarna, dom är mina idoler. Haha jag skrattar typ så fort dom säger något.
Jag lyckades också med att gråta till filmen. Det är inte alla som kan gråta till en barnfilm som egentligen ska vara rolig, duktigt Karro !




K' La-la-la-ladys night !

Ikväll var jag och Sophia på genrep för Ladys night. Hade man inte vetat det hade man inte märkt att det va genrep för dom körde som om det var på riktigt. Det var jättekul och alla var TAGGADE !
Sen förstörde ju inte dansarnas magar direkt..

Efter det kollade jag på Idol, det är så otroligt kul när någon som verkligen inte kan sjunga är med !

Nej nu ska jag nog göra mig färdig och sen krypa ner i sängen och läsa tidningar !



S' Ladys night

Yääääääy!

Jag kom hem från ladys night med karro för en stund sen. Jag tycker faktiskt det var superkul! För er som inte vet vad det är så är det en konsert med bara killar som uppträder och det är bara tjejer som får komma in, alltså bara tjejer i publiken.

Jag är jätte trött. Funderar på att gå och lägga mig redan nu.
Imorgon så ska jag åka till huvudstaden med Karro & Emma och shoppelishoppa.

Jag och typ 6 tjejer till i klassen funderar på att vara emo på skolfotot, fifan va kul! ( det är skolfoto på torsdag) Jag ska ta de med dom imorgon. Aldrig att jag skulle banga!


Raawr!!!!!

K' mooooorgooooon !

Ännu en morgon med skola. KUUUUUUUUUUUUUUL...
Idag har jag två redovisningar, en i matte och en tyska, inte så kul !

Nej nu måste jag fixa lite saker innan det bär av mot bussen. Farväl !

SSSSSSSSSSSSSSSS'

Godmorgon!
Jag sitter här framför datorn med en tallrik vaniljyogurt med hallon i framför mig, väligt gott faktiskt.
Jag måste säga att bilden i några inlägg nedåt som karro la ut inte är okej. Fast det finns mycket värre. Men aja, gulliga tjejer, YÄY!

Idag ska jag leka med Mattias sen ska jag och Karro på Ladys night, sköööj!

Woups, jag måste skynda mig nu för mitt tåg går väldigt snart!

Så härlig bild!



Pööööööööösss

E'happpppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Jag glömde upplysa er om att jag är så stört lycklig just nu. JAG ÄR SÅ STÖRT LYCKLIG JUST NUUUUUUUUUUUUUUU !


E'


Såhär kul har man på en tjejmiddag, offerstyyyyyyyyle.

Jag har pluggat typ hela eftermiddagen, ett tag med sophia, sen kom kaisalajnen hit också, micketmickettrevligt. Nu pluggar jag fortfarande lite. Mindre trevligt, dock.

K' Nejmen jag älskar att plugga..

Jag och Sophia är sååååå duktiga. Vi har precis förberett lite till vår SO-redovisning om Moderaterna och nu ska vi lära oss lite engelsa grammatik. KUL! ..eller?

För Sophia går det ju iaf bra att plugga, för mig däremot.. ja.. jag fastnade lite framför datan som ni märker..

Nej nu ska jag bannemig ta och läsa dom där sidorna om grammatiken !

Ha de' bra !


Haha jag tog en "lugn" bild om man jämför med dom andra..
OBS. bilden är GAMMAL !

S' Flashbacks

Det räcker om Sofia Jarl, Emelie Nord, Sarah Pengel läser dethär. För det är bara ni som fattar.

Åh, jag hittade precis den här låten. Och massa minnet ramlade in i mitt huvud. Från när jag och mitt fotbollslag var på träningsläger i väddö eller va de nu hette. Där vi samlade massa bebisgrodor som vi tog med hem och glömde i en hink, sen efter kanske 2 veckor hittade vi bara massa äckliga vita maskar, och INGA grodor. Mums.
Sen på kvällen på träningslägret när vi bodde i dessa små stugor typ precis bredvid en skog. 5 i varje rum vad jag mins. Så knackade nån idiot på vårat förnster så alla började storböla och blev suuuperrädda. Så Jessicas mamma Tina fick sova inne hos oss. Det var typ 3-4 år sedan, fifan va barnsliga vi var. Iallfall, Emelie hade den här låten på sin mobil och vi lyssnade på den heeela tiden och vi tyckte den var super bra!
Fast om jag ska vara helt ärlig så är den inte så dålig, men kanske inte så man lyssnar på den i 3 dagar oavbrutet ;)



Nu blev jag på superhumör!

Puss

S' Söndagsmorgon...

Godmorgon vänner!

Jag sitter här framför datorn med en stor naytt tröja och en slarvigt uppsatt bulle på huvet. Och är trött.

Jag väntar på att Emziiii ska vakna för vi ska plugga matte, jag vill ha det klart.
Sen ska jag nog träffa Mattias, om jag hinner.

Lite pictures från igår:


Charmga bilder? JA!


K'

Nu bär det iväg mot staaaaaan !

K' Gamla vanor

Åhnej, börjar komma tillbaka till gamla glömme-att-blogga vanan. INTE bra..

Jaja, nu bloggar jag iaf. Just nu sitter jag här och skriver ett inlägg till bloggen (förvånande?). Men jag ska nog gå och lägga mig snart.

Ikväll började iaf kvällen med tjejmiddag hos Sophia med dom fina tjejorna Sophia, Emma, Alice och Emlie. Det var myyyyyys. Sen blev gick vi till centrum, där det blev lite ändrade planer som slutade med att jag och Emma satt på hennes balkong och hade deeptalt, myyyyyyyyys igen.

Nu ska jag sova, godnatt !




E' You kept me alive


HÄÄY.
Idag har jag varit på tjejmiddag hos Sophia, det var mysigt . Sen splttrades alla för alla ville till olika ställen, men jag och karro drog hem till mig och satt med täcken och drack pepsi och åt vindruvor och hade det allmänt överbra. Jag tycker om den människan.

S' Home

Tjena!
Nu är jag hemma från en kväll som började väldigt mysigt och roligt, men sluta inte lika kul. Men allt var okej.

Jag är sjukligt trött, ska snarrt sova. Ska tvätta bort sminket och ägga mig i sängen och kolla film. Mys.

Pussss å godnatt.

S' Efter detta, träning!

Hur många har du varit tillsammans med? Många oseriösa, fast bara 2 seriöst.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? De är klart?
Är du romantisk? Beror på humöret ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Hah, ja. Fast länge sen
Har någon nära kompis snott dina killar? Nej det kan jag inte minnas?
Är du svårflörtad? Njae, beror helt klart på.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ah, de har hänt.
Vad hette din första flickvän/pojkvän ? Hah, jadu vem var det.. Leo eller Leon eller nåt på dagis x)
Hur länge höll det? Jaa.. vi gjorde aldrig slut någon gång så, 12 år kanske ? HAHA
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? HAHA yeeees
Har du lekt med någons känslor? Yupp.
Har du haft sex med över 20 personer? Haha hora? nääe
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Aldrig.
Vem sov du senast bredvid? Karrobajs
När fick du din första kyss? Jag vet inte, säkert typ ryska posten i 3an ?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej inte alls.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Jag har nog faktis aldrig blivit dumpad eller dumpat, mest att det har blivit bråk och inte kännt att det funkat längre.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Omtänksam, sweeeeeeet
Föredrar du svenska eller utländska killar/tjejer? Det är väl inte det som styr? Inte enligt mig iaf!
Hur bor du: 2 ställen
Kan du laga mat: VG i hemkunskap fan!
Hade du en bra kväll igår: De va mys :)
Vilket är ditt senaste inköp: choklad, förvånande? nope.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Maaami, såklart?
Har du sovit i din egen säng inatt: Ohja
Vad hade du sönder senast: Jag vet inte faktiskt
Vem snackade du med senast: Lossasmor
Saknar du någon just nu: A
Någon jag stör mig på: Yes sir!
senaste person du kramade: Papsen
Senaste person du ringde: Ringde hem, igårkväll
Senaste person som ringde dig: Pappii
Vad drack du senast: Te
Vill du ha barn: Såklart, 4 stycken
Är du sugen på något nu: mm
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Går upp å ner
Vilken låt lyssnade du senast på: Vet faktiskt inte.
Har någon annan sovit i din säng inatt: nopp
Vad tycker du är äckligt: Bakterier!
Har du pengar på mobilen: abonnemang?
Har du pojkvänn? : yepp
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Yes
När flög du senast?: Somras
Pratar du några  språk?: pratar är äl lite att ta i, men försöker lära mig eng å spa, går sisådär :)
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? : Naveln är piercad.  Sen vill ja tatuera mig vid fotlänken typ
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: mycket :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? : He-he
Tror du på liv på andra planeter?: Lätt!
Är du mörkrädd?: Nej.

S' Lördagsmorgon- trööööööööööttt

Halloj! eller godmorgon kanske man ska säga.
Jag vaknade av ett sms från emelie för ungefären timme sendan wiho! haha

Igårkväll var jag så jävla trött så jag gick hem vid kvart i tolv, och direkt när jag kom hem somna jag typ.
Sjukligt trött.

Pappa kom precis in med frukost på sängen till mig, haha för er som vill bli lite avundsjuka så får jag det varje dag! :)

Halv 12 har vi träning på IP, jag ska bara kolla för jag är stel i ryggen sen igår. Jag försöker få dit emelie som itne heller ska spela. Men det verkar gå sådär..

Nu ska jag äta vidare!

Kiiiiissss



gamal och miiicket charmig bild på mig!

E' MIHI



Förlåtförlåtmittnamnärplåt,
för att jag inte bloggade igår.Dagen har i allafall spenderats med Karrobajs, det var myyyyyyyyyys.  Jag hinner inte skriva mycket ska fixa mig lite , sen ska jag se på vår match och sen ska jag vara med Karro och Sophia tror jag.


S' FREDAG!

Åh fifan va härligt med fredag!
Jag kom hem för en stund sen. Jag insåg att jag inte skulle göra något tills våran match idag. Så jag gick hem. Skönt de också.
Just nu kollar jag på lite tavlor å sånt till mitt rum, samtidigt som jag lyssnar på grym 60-80 tals musik. Underbart!

Ikväll ska jag vara md lite fina brudar. Jag lär blogga mer innan dess. Om inte, Ha en bra fredag!


Jag och Alice brukar ha på oss 5 bh-ar , till vardags också.

K' Gaaaaaah !

Godmorgon på er. Jag tänkte bara säga att jag har extremt ont i huvudet, så jag fick sova en timme till, och missa lite av skolan.

Juste, måste påminna alla sega människor om att det är fredag idag också ! JIPPIE !

S' Öööh!

Åfifan va ja g har käkat mycket frukost. jag har ont i magen. Aj. Kanske börjar bli mig sälv igen? Näe, inte som förut.

FREDAG IDAG! Weiiiiiiiii!

Men nu ska jag vara i skolan om 25 minuter, önska mig lycka till bitches!

Svar på frågestunden !

Hur lägger man upp en video på sin blogg?
Emma, Karro & Sophia: Det beror på om du menar en "musikvideo" eller en egen video. Men de är ganska likt. om du ska lägga in en egen video så gör du först ett konto på youtube och lägger in i videon. Sen när du kollar på videon ser du en bit ner där det stå "<bläddra>". Koden som finns där kopierar du och sen på bloggen, här där man gör inläggen, bredvid där man klickar för att lägga in en bild står det "HTML". Klicka där så är den inne.
Jag är inte super på att förklara. Hoppas du förstår, annars skicka iväg en till kommentar!


Har ni pojkvänner?
Emma:
Nope, jag är singel .

Sophia: Yes, världens bästa.

Karro:
Naaaaaaaaaaajj


Är ni bästavänner?
Emma:
Karro och Sophia är två av mina bästa vänner, men min allra bästa vän är Kaisabaisa .

Sophia: Precis som Emma, Karro och Emma är mina bästa vänner. Sen Emelie Nord och jag har alltid varit bäst tillsammans. Men börjat glida efter att gå i olika skolor. Men finns alltid för varandra!

Karro: Ja, Emma och Sophia är mina bästa vänner.


Vad är er favoritmat?
Emma:
Eh, jadu, kebab kanske ? Jag missbrukar den rätten !

Sophia: Aaaaaaaaaa kebab in my heart! Otjock tjej?

Karro: Kebab vinner nog hos mig också faktiskt.



Vad funderar ni på för gymnasium?
Emma:
Jag har faktiskt ingen aning, jag vet bara att jag vill gå sam .

Sophia: Troligen ska jag gå på tibble gymnasium med sam inriktning.

Karro: Jag vet inte riktigt, men jag ska antagligen gå någon linje med natur.



Vilken är den snyggaste kändiskillen?
Emma:
JAMES FRANCO !

Sophia: Vet inte faktiskt, ingen speciell.

Karro: Hmm, jag vet faktiskt inte.



Vilken är den snyggaste kändistjejen?
Emma:


Sophia: Okej, jag tycker att Megan Fox är supersnygg. Fast hon var snyggare förut.

Karro: Jag brukar faktiskt inte tänka på sånt här så ofta. Så jag har inget svar på den här frågan heller.



Vilken är er favoritfilm?
Emma
: The Notebook, kärlek till den filmen !

Sophia: Björnbröder/Pelle Svanslös. LÄTT!

Karro: Oj svårt, finns många bra. Björnbröder, Hitta Nemo, Big daddy.. Som sagt jag har flera filmer jag tycker är bra, ingen riktig favorit.



Vad är ert skönaste klädesplagg?
Emma
: Taha, jag älskar mjukisbyxor .

Sophia: Både älskar och hatar mjukiskläder. Skönt men känner mig äcklig och ofräsch. Fast det är skönt.

Karro: Mjukiskläder eller tjocka tights.



Är ni oskulder?
Emma
: Si .

Sophia: Nope.

Karro: Check !



är någon av er oskulder?
Emma:
Jag äääääääääääääääääär.

Sophia:
Nej.

Karro: Samma svar den här gången, ja.



Om inte, när blev ni av med den?
Sophia
: Ungefär ett år sedan.



har ni testat mkt, röka, kröka osv?
Emma:
Jag har aldrig rökt i hela mitt liv .

Sophia: Rökte förut, för ungefär ett år sedan. But no more.



Hur länge har ni känt varandra?
Emma:
Karro har jag känt sen jag var typ nio-tio , och sophia har jag känt sen jag var kanske tolv ?

Sophia: Jag och KArro har känt varandra sen vi var 6 år, och jag och Emma sen vi har 12 kanske.

Karro: Jag har känt Sophia (precis som hon skrev) sen jag var 6 år och Emma har jag känt sen jag bytte lag till Bällsta ungefär när jag var 10 år.



Vilka är era närmaste kompisar?
Emma:
Kaisa är jag allra närmst med, det finns ingen som känner mig så bra som henne och ingen som jag har så roligt med, sen är det väl karro och sophia och så har jag massa andra underbara människor också som jag inte orkar räkna upp.

Sophia:
Jag och Karro är väl allraallra närmast. Vi har gjort massor tillsammans. Lika så EmelieNord, fast inte lika mycket längre. Sen har jag såklart massa andra fina kompisar!

Karro: Sophia har ju redan skrivit om oss två och jag håller bara med. Jag och Emma är också ganska nära kompisar. Sen finns det såklart flera riktigt bra kompisar.



Hur ser era familjer ut typ.?
Emma:
Jag har en mami och en papi och två storasystrar , som jag bor i bällsta med. Mina storasystrar har dock flyttat hemifrån så jag känner mig lite som ett ensambarn just nu .

Sophia: Jag har en mamma å en pappa. Inga syskon. Mina föräldrar är skillda. Jag bor 2 veckor hos varje. Sen har jag en lossasmamma också. Sen 3 halvsyskon.

Karro: Jag bor med mina föräldrar och en av mina storebröder. Min andra storebror flyttade till Uppsala för några veckor sen.



Hur sminkar ni er, både till vardags och till "fest". Visa om ni orkar.
Emma:
I skolan har jag bara lite foundation och concealer om det behövs, och till "fest" har jag samma plus lite mascara. Jag har ganska lätt sminkning liksom .

Sophia: Till vardags har jag foundation rouge , mascara (oftast) sen ibland kajal. Sen till "fest" eller va du kalla det. Har jag väl lite mer av allting och mycket mer nogrannt. Sen har jag ofta ögonskugga också.

Karro: Det beror helt på om jag är sugen på att sminka mig eller inte. Men oftast lite concealer, puder och mascara. Sen Om jag har lust att sminka mig använder jag ibland kajal och ögonskugga. Till "fest" eller när jag ska ut har jag oftast likadant, kanske lite mer markerade ögon.



Finns det någon person ni riktigt mycket hatar?
Emma:
Nää, faktiskt inte, jag kan vara lte anti vissa människor, men jag hatar inte folk bara sådär liksom .

Sophia: Hatar är ett strakt ord. Och "just nu" hatar jag inte. Men vissa personer gillar jag verkligen inte, sånna som sviker och skiter i en när det passar dem. Syftar på en. Aja, ingen roman nu.

Karro: Nej, precis som Sophia tycker jag hatar är ett för starkt ord. Men nu



Sofia vad menade du med att den största delen av din personlighet börjar försvinna? hur är du nu?
Emma :
HAHAHAHAHHAHAHAHA

Sophia: Haha mycket rolig fråga dedär! Haha! Nu ska jag förklara, jag har ALLTID varit ett matvrak. och alltid tjetar om att jag är hungrig åså. Och då tycker mina kära vänner att min personlighet börjar försvinna för att miin hunger tog upp sån stor plats av mitt liv. Hoppas du förstod ;)



Vem är vem av er?Alltså vilken slags personlighet har varje person?
Emma :
Jag är typ idioten av oss. Hon som aldrig fattar och är allmänt seg och den som folk alltid måste förklara lite extra för. Jag är världens tidsoptimist också, jag blir aldrig stressad, och karro brukar få en aning damp på det . Jag är en glad människa, men när jag har pms ska man akta sig, speciellt sophia och karro för det är ALLTID dem det går ut över ! Jag får även lite cp ryck här och var, det kan vara lite småunderhållande.

Sophia: Okej, jag är Sophia Lovén för er som missat det. Okej va oss 3 är jag väl den som lackar för det mesta. Blir ofta arg på småsaker. Fast är ofta glad också, har sjukt roligt skatt som jag använder ganska ofta. Sen är jag en ganska drivande person eller vad man ska säga. Karro förstår, när vi ska spela spel eller baka. Är jag jättestressad. Måste bli klar fort! Och en sjukt dålig förlorare.  Där har ni mig!

Karro: Oj, jag tycker det är jättesvårt att beskriva mig själv, men jag får väl försöka. En stor del av min personlighet är att jag inte äger något temperament, så jag kan inte bli sur. Och ni behöver inte försöka få mig sur, för tro mig, det är många som redan har försökt. Jag är nog ganska ofta den "seriösa" av oss tre men jag har mina stunder när jag bara är på allmänt skumt humör. Ibland har jag också väldigt svårt att sluta skratta Det kan vissa personer störa sig på, jag kan dock inte göra så mycket åt saken. Juste, jag brukar också få höra att jag är smart när det gäller skolarbeten men i verkliga livet tycker många att jag är lite mindra smart.. Det var lite om mig !



Sofia har du haft sex med mattias ?

Sophia: Nej :)



Kan ni tänka er att ha sex med nån ni känner bra just nu?
Emma:
Haha, vad fan är det för fråga ?

Sophia: Haha sjuk fråga! Fattar den inte mer än att den är konstig å kul..?

Karro: Hahaha va ?



Vilka har ni haft sex med?
Emma:
NONE .

Sophia: Det vill jag faktiskt inte säga, jag tror inte att dom vill att jag ska säga dethär i bloggen som ett antal läsare läser varje dagm Men det är flera iallfall.

Karro: Ingen kommentar..


S' KLAPPA KATTEN!

Mjaaaaow!

Sitter framför fatorn och är supertrött. Jag har svarat på frågorna i frågestunden, funny.
Jag ska duscha och kolla på superbra barnfilm och sen sova.
Roligt inlägg!
Godnatt!

S' komigen nu fegisar!

Det är nästan lite konstigt att alla våra frågor i frågestunden är från "anonyma" men från olika ip-nummer.
Fegisar!
skriv vilka ni är! :)
Godnatt.

K'

Eftersom vi har bestämt att vi ska få bättre uppdatering på vår blogg så är det väl bäst att jag skriver ett inlägg.
Egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om.

Jag kollade nyss (eller för en kvart sen) på Idol. Mycket trevligt att det har börjat igen! Nu ska jag läsa historia, jag orkade nämligen aldrig göra det igår så nu är det väl bäst att börja.

Det här blir mitt sista inlägg för dagen, så godnatt !


Här är dom tre coolingarna som vi ser på TV:n !

S' Kollat på idol

Ja nu har jag precis kollat på idol, och jag föll för en kille som hette Olle och kom från gotland och bådde i en segelbåt. Så jävla ball kille! Tror jag blivit kär! Närå lugn Sophia! jag har redan den bästa.


Kolla hur duktig han är på gitarr! spola fram till 1.30

S' Glöm inte frågesunden längre ner!

HALLÅ, jag kom hem för en stund sen. Mattias skulle spela bortamatch någonstans. Nu har jag pluggat lite, ganska mycket för lite. Men orkar inte..

Just nu sitter jag framför facebook och pratar med Emma. Konstigt att 2 personer kan ha så kul åt så tråkiga saker! Kul är det iallfall. Medan jag äter Ahlgrens bilar och lyssnar på Ne-Yo, på gammal musik som väcker minnen.

Jag är ju tjej så jag kan göra många saker samtidigt
, så medan jag gör allt det så smsar jag med karro om lite killproblem. Hon är allt bra hon!

Jag har insett att dethär kommer bli ett såntdär inlägg som ingen kommer orka läsa. Synd :(((((((((( näe.

Nu ska jag göra något, vet bara inte riktigt vad..
Aja puss!


Mindre charmig pussbild kanske. Men iallfall en pussbild, trots att det ser ut som om jag anfaller honom. menmen.
Men älskar honom gör jag iallfall!


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN LÄNGRE NER!


K' Jag och mina tankar

Det händer ganska ofta att jag kommer på mig själv med att sitta och fundera på lite skumma saker.

Förra veckan tänkte jag ganska mycket på en sak. Om två siamesiska tvillingar ska gå på en buss. Måste dom betala för en eller två personer då ?

Haha typiskt mig att tänka på sånt.. Jag skulle bara upplysa er om vad min hjärna arbetar med hela dagarna.


Nu vet ni vad kvinnors hjärnor används till ! Eller..?


K' Massage !

Jag sitter exakt just nu och lyssnar på musik och tänker på vad jag ska blogga om.. hmm.. Jag har faktiskt ingen aning.

Snart ska jag iväg på massage ! Låter ju inte helt fel. Jag håller ju fortfarande på att försöka få kontroll på min rygg, massage och akupunktur är min lösning just nu.

En sak som jag gärna skulle vilja ha på mitt rum (förutom en stooooor TV med DVD) är en hamburgertelefon.
Erkänn att det vore lite småcoolt att prata i en hamburgare !


S' som i Sophia

Halloj!
Jag är hemma hos Mattias nu, jag bloggar mer när jag kommer hem.

Puss


Mycket charmig bild på mig och viktor från gransnäs!


K' Histooooooria

Sitter här och funderar på att kolla lite på historieläxan som vi har tills fredag. Men det är ju så sjukt tråkigt..

Ikväll hade jag taggat till för att se Sverige matchen, men sen när jag skulle sätta på TV:n insåg jag att vi inte hade kanal 10. Snacka om att jag blev besviken.. INTE kul..

Mitt rum börjar bli stökigt igen också. Måste snart städa igen, vilket jag inte lär orka på ett tag. Vart tog den där Karro vägen som alltid hade koll på alla saker ? Svar: Hon tröttnade och försvann, och lämnade över livet till den nya Karro som inte orkar fixa onödiga saker som att städa..

Nu ska jag försöka samla kraft till att städa och plugga, sen ska jag nog sova. Godnatt !


Den här snygga bilden på Mattias, Victor och Jimmy hittade jag på datan, haha. Det syns att det var ett tag sen..

E' GLÖM INTE FRÅGESTUND



Joråå, nu börjar jag komma någon vart med min bajsengelskagrej. Eller ? Aja, ska försöka skriva lite nu, sen blir det idol. PUSS.

FRÅGESTUND!


S' Idol ikväll!

Idol ikväll 20.00.
Älskar alla auditions, och folk som är sååå dåliga fast tror att dom är sååååå bra!

S' Farmor & Farfar

Tjenispenis!
Farmor & Farfar åkte precis hemhärifrån efeter att ha typ städat och målat huset eller nåt. Sånt som jag och pappa inte orkar med. Hihi. Sen så åt dom middag här.

Vill ni veta en sak som hänt med mig?

Förut för ungefär.. 5 dagar sen och 2 år tidigare har jag varit världens matvrak, käkat hur mycket som helst. Inte bara mat utan allting. Men va har nu hänt? Jag är inte hungrig längre? Jättekonstigt!
Jag kanske börjar bli som när jag var mellan 7-10 år när de ända jag åt hemma var ett glas "citronvatten".. Varje dag.

Emma och Karro säger att den största delen av min personlighet börjar försvinna!
Hoppas jag blir "frisk" snart igen..


Ohhno!

S' Politiskt intresserad?



Heh, hur ska man beskriva de här två "musikvideorna"?
Jo det är en socialdemokrat och en moderatlåt som vi lyssna på i skolan.
Sedan dess har jag och Karro gått runt och sjungit på dem, men inte riktigt kunnat texten, utan bara hittat på lite.
Men nu Karro , här har du nått att lära dig!

K' Förlåt, igen..

Fyfyfy, in uppdatering är sjukt dålig ! ´Men nu ska jag verkligen försöka bättra mig.
Idag har jag varit på akupunktur för tredje gånge, och det börjar faktiskt kännas lite bättre i ryggen *happyface*.

Nu ska jag, mogen som jag är, sätta på en barnfilm och bara sitta i soffa och ta det lugnt. Micket skönt !

Det kommer ingen bild för jag bloggar från min mors dator och hon är inte tillräckligt teknisk för att lägga in bilder på datorn.

E' Ööööh, aj ?



Härmed idiotförklarar jag mig själv.

Jag skulle trycka nr locket på en parfymflaska, så visade det sig att det inte var något lock på, utan om man tryckte på den så kom det ut parfym, och vem, om inte jag, lyckats spruta i mitt ansikte, rakt i mitt öga ? Resultat = Ont i huvudet av den starka parfymlukten ( tänk er att ni är inne på en parfymavdelningen, den känslan i huvudet ) Yr, och ser suddigt. YÄY ME.

S' Nelly.com


Miu Mui Contrast Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COMPlain Cross Salior Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMStrip Bandeau SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM

399:-                                   499:-                                   479 :-

Dessa 3 klänningar kommer från nelly.com.
Jag funderar på någon av dem.
Vilken tycker ni bäst om?

S' Nu jävlar, bättre uppdatering!

För den suger ju.. Haha. Men nu har jag dator igen, som är lite mer fungerande.

Idag gick jag iallfall 2 lektioner, och sen gick jag hem så jag missa 2.

Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på Magnus Uggla, jag får flashbacks sen jag och Emelie Nord och jag var sm,å och åkte med hennes pappa i bilden och dunka magnus uggla och sjöng hur högt som helst!
Saknar gamla minnen ibland.

Aja jag ska kolla på lite klänningar nu, visar er sen :)


E'



ETT .
ALLTSÅ VARFÖR VALDE JAG FRANSKA ? TVÅ . VARFÖR FICK JAG KARIN SOM LÄRARE ? TRE. VARFÖR BLOGGAR INTE SOPHIA OCH KARRO ? FYRA. VARFÖR KOLLAR JAG PÅ NÅGOT JÄTTETRÅKIGT PROGRAM MED VÄRLDENS SÄMSTA SKÅDESPELARE PÅ TV400 ?

Svar :

ETT.
Tillfällig idiotanfall där jag inte var kapabel till att fatta smarta beslut . TVÅ . Någon däruppe i himlen var arg och ville straffa mig. TRE. För att de är lata. FYRA . För att jag inte orkar lyfta på min rumpa och hämta fjärrkontrollen som ligger tre meter ifrån mig .

E' Hey


JAG ÄR SÅ OTROLIGT LYCKLIG JUST NU !
Det var länge sen jag hade den här känslan , and barapapapa I'm lovin' it ! Jag vet att bilden ovanför inte är sådär överdrivet charmig, men jag ville bara visa på ett ungefär hur jag känner mig .

Inget plugg för mig idag, det får bli imorrn istället.

E' Where you from, you sexy thing ?


Sötis :$

Jag har varit i centrum med Sofia, Karro och Matte och ätit, det var ruuuuuuuuulit . Nu ska jag plugga eftersom det inte blivit något sånt på hela dagen. ADIOS .

K' Fy på mig !

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den här helgen, fyfyfy !
Men det har inte riktigt varit bloggen som har snurrat i mina tankar, jag har en del att tänka på om man säger så..

Jaja, nu sitter jag iaf framför datan och försöker fortfarande bli frisk. Förkylningen börjar iaf bli bättre, vilken känns bra, jag kommer inte direkt sakna den.

Nej nu ska jag.. ehmm.. jag ska.. nej jag ska nog inte göra nånting just nu !


Jag är otroligt glad att jag känner dig.

E' HAPPYFACEGÅNGERTUSEN



Egentligen ska jag inte klaga på vår statistik,
för så mycket besökare som vi har nu när klockan är kvart i tre, var typ mitt och Kaisas besöksrekord när vi hade weird, hehe .. Men ändå, kom igen nu alla läsare , BESÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK .

Aja, jag sitter här och är el desperado för mitt Disney Channel har försvunnit, och bytts ut av kanal 10, som dessutom inte ens visar något, utan någon jeffla reklam 24/7 som säger när kanalen ska börja sändas ! BAJS.
Så det blir lite Monsters Inc tror jag och pyttelite plugg. Joo, jag vet att jag ger ett moget intryck för alla som inte känner mig .

S' HAHA

Jag har aldrig haft så dålig statistik på någon blogg som jag bloggat i.

Idag ska jag träffa min kära pojkvän, eller troligen. Han mår inte så bra så vi får se. Annars idag så har jag pluggat och nu håller jag på att städa mitt rum och packa till pappa samtidigt som jag kollar på fångarna på fortet. Alltid lika kul!

Yes, puss

E'


Jotack, jag vet att jag är ytterst charmig på denna bild, men det handlar om att bjuda på sig själv, right ?

Vår statistik är säääääääääääääämst ,
iallafall om man jämför med de första dagarna vi hade bloggen. Nu har ni insett hur tråkiga vi är och hur ointressant våra liv är .
Dagen har spenderats först med mikaäääääla i stan, och sen kom kaisa in och vi såg I rymden finns inga känslor (oskön kille i den, jag skrattade så fort han öppnade munnen ) . Sen gick vi omkring lite i stan och satt på café 60 så jag kom hem för en timme sen ungefär .

Kul inlägg för de som inte undrade vad jag har gjort idag. Nu ska jag se på The Heartbreakers , PUSS .

S' Sjuuk

Inte kul att vara sjuk på helgen. Inte alls. Ikväll ska jag och nåra hem till Emelie, det blir mys :)

Sen har jag precis spelat match, vi vann med 1-0. Yes! Vi leder fortfarande.

Bloggtorka känner jag. Vet inte alls vad jag ska skriva.. aja.

Vi hörs, kisses

K' Goodmornin' everybody !

Nu sitter jag framför datorn och håller på att frysa ihjäl om mina tår, känns bra !

Idag ska jag spela match, eller jag ska åka med och se om jag kan spela med tanke på att jag är sjuk.

Eftersom det börjar bli höst, och för att det är så mysigt att sitta inne och fika på hösten så får ni en bild på bullar som jag och Sophia bakde förra året. Dom blev faktiskt sjukt goda ! 


S' Aaa min dator fungerar!

Eller jag kanske inte ska bli överlyckligt, för den kan dö när som helst. Jag har fixat så vi har typ 2000 virus på den. Duktig flicka!

Jag igår vet ni vad jag gjorde genom mina söta pluggisar, så det behöver jag inte säga.

Snart är det match, och jag är miiiiicket sjuk. Miiiicket dåligt!
Men om jag inte spelar får jag inte gå ut ikväll, satt mm...


Miiickt Ocharmig bild på mig och Emelie. Elelr jag pratar i telefon och är inte riktigt med på vad som händer. Som vanligt..

E' See that i got sergeant, Johnny Guitarman, posted up next to me



Trött.
Tröttare. EMZIIIIIIIIIIIIIIII. Fotbollsmatch med soffipropp och karrolajnen, Sverige vann för den som har missat det .

Nu sitter jag och myser med Hoffmaestro i min soffa . Vi har det allt bra vi . NATTIIIIIIIIII .

K' SVERIGE !

Jag ör supermegatrött just nu. Ikväll har jag varit på Sverige-Ungern med dom andra två plugghestarna, det var treeeeevligt ! Sophia fick en kille bredvid sig som luktade rök och öl och som var taggad till 1000, vilket var väldigt kul (iaf för mig och Emma..)

Nej nu ska jag fixa lite och sen soooova, godnatt !


Mycket bra bildkvalitet, jag vet !

SK'

NUUUU SKA VI IVÄG PÅ MATCH, UNGERN-SVERIGE. BRÅÅTTOOOOOOOOOOOMMMM!

E' Hear you me my friends


När vi ändå kör på ett helt onödigt inlägg kan vi ju lika gärna lägga in en helt onödig röd bild.

Blev nyss skållad med bajsvarmt vatten när jag duschade. Det var trevligt. Nu ska jag sova. sooova. Ååååh, sova ! Soooooooooooooooooooooooooooooooova ! Ni fattar grejen, jag ska sova,  och jag längtar .  Är så trött så min ögonvita har fått röda fläckar på sig. Det tycker jag var sött.

Ytterst intressant inlägg må jag säga. Feel free att anteckna det här i er intressebok, kan vara användbart. PUSS.


SK' Ät bajs

Tjenaaaaaaaaaaa, Sophia sitter här och rapar. Vill bara söga att det är fräscht. Hejdå.

E'



Hah, jag sökte på snygg frisyr på google, och så kom den här upp . Jadu .. FIIIIIIIIIIIIIINT .
Jag ska klippa mig på tisdag och har ingeningeningeningeningen aning om hur ! Eller folk harkommit med förslag, men jag vågar typ ingen .. Jag är så bajstrött på mitt hår just nu. Mattias erbjöd sig att klippa det, det tycker jag var generöst gjort. Behöver jag ens nämna att jag tackade nej till det erbjudandet ?

Annars händer det inte mycket allsjust nu, jag skulle plugga men sen fastnade jag framför datorn. Jag och cornelia sitter och diskuterar hestar . HÄYDOOO .


SK' som i skrutt

Tjabba tjena hallå, vi säger så !
Jag (Karro) är på skratthumör precis som jag har varit sen igårkväll. Jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag och Sophia gjorde igår på MYCKET länge !

Sophia däremot är trött, den lilla latmasken !


Vi sitter just nu och planerar en språkresa, en liten hake är att det inte alls är säkert att jag får åka, vilket SUGER!


För om vi nu ska iväg, ska vi till FLORIDA! ( i USA för er sega)


E' The grass is greener on the other side



Två snepen jag fikade med idag.

Nu kommer jag plugga galet hela kvällen för att ta igen allt jag missade . På två dagar lyckas man få typ 3e982348239842834293482429848239482 läxor ? Logiskt måste jag säga. PUSS.

K' Skitrygg..

Vad är felet på min rygg ?
Jag går på akupunktur och var nyss på en timmes massage men ändå gör den ont ?
Får verkligen hoppas att den vill sammarbeta snart för jag kan knappt spela fotboll som det är nu..

Jag hinner inte lägga ut någon bild för jag måste äta NU, ha det bra !

Kaaaisa är snygg


Hei.
Jag är hos emma som tjatar att vi ska gå ut till balkongen och plugga . Nörd.
Vi har vart nere i cenrum och fikat med Maria, ÅH SÅ MYS.
Nu ska jag lyda min mästers lag . PUSS


RSS 2.0